Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A kávé mennyire erősíti az...

A kávé mennyire erősíti az immunrendszert?

Figyelt kérdés
Lehet h hülye kérdés,de érdekel. 6éve iszok kávét napi 4 bögrével,és azóta egyszer sem voltam beteg. Ezért kérdezem. Előre is köszönöm.
2010. dec. 7. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
A benne levő csersavnak biztosan van jótékony hatása.
2010. dec. 7. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább egyéni adottság, és egészségügy. Én pl több mint 10 éve egy korty kávét sem ittam (előtte is csak kevés kávé sok tej) és mégsem voltam beteg hosszú évek óta :)
2010. dec. 7. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:
értem. akor nem a kávétól erős :) köszi a válaszokat.
2010. dec. 7. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még ilyet nem hallodtam hogy a kávé immunerősítő:-)....!!Akkor ne vitaminokat szedj,hanem igyál sokat!Micsoda hülyeség.
2010. dec. 7. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
De igen , akávéban rengeteg antioxidáns van, napi 2 csésze nagyon egészséges, csökkenti egyes rákok megjelenési kockázatát.pl a gégerák, méhnyakrák és tüdőrákét. A benne lévő illóolajok rengeted hasznos nyomelemet is tartalmaznak. Napi 6 csésze viszont sok. A kávé mértékkel egészséges.
2010. dec. 7. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó. ilyen választ vártam és nem bunkót. amúgy gondoltam h van benne valami jó is a kávéba. persze 6-ot nem iszok. de napi az sajnos kell nekem.
2010. dec. 12. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!