Augmentin Duo. Ki mire szedte?
Figyelt kérdés
Mennyire használt?
Tapasztalatok?
2012. szept. 24. 18:11
11/13 anonim válasza:
9/10-re kis update: kb 3 nap után jobb lett. Szedtem egy lactobacillusos-streptococcusos-bifidobacillusos rágótablettát, ettem kefírt, ittam kamillateát, kb 2-3 nap után jobban lettem.
12/13 Bécs P válasza:
Nekem is foghúzás után írták fel. 4. nap hasmenés, és kb. 3 hónapon át visszatérő hasmenésem lett tőle, a fogíny meggyógyult. Kemény egy gyógyszer, nekem a bélflórámat tönkre vágta, de a gyulladás ellen jó volt.
13/13 anonim válasza:
11-es vagyok. Páromnak másra ezt, de más gyártótól írták fel, neki nem lett problémája tőle.
Én meg maradok a Dalacinnál, ha az szükséges. Tavaly foggyökér melletti gyulladásra szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!