Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázásra Augmentin? (aki...

Felfázásra Augmentin? (aki szedte rá és tudja mennyit kell belőle)

Figyelt kérdés

Halihó!

Már lassan majd 1 hete sűrűn járok wc-re,gondolom felfázás lehet.

Mivel ma vasárnap van,így nem tudok orvoshoz menni.Sajnos amúgy is messze van nekem az orvos,az ideiglenes lakcímem meg még nincs meg...

Van itthon egy egész Augmentinem,azt el kezdhetem szedni rá?

Nagyon szépen kérem,hogy csak normális válaszokat adjatok.

Köszönöm előre is.

2010. aug. 29. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
antibiotikumot felesleges szedned,dm-ben van urogin és az tisztit,de ha nem,erre nem antibiotikumot irnak hanem olyat ami kitisztit port és megiszod vizzel.
2010. aug. 29. 10:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Urogint kezdtem ma iszogatni,mennyi idő után hat???:S
2010. aug. 29. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Az Augmentin eléggé erős, én nem szedném orvosi előírás nélkül.

Ügyeletre nem tudsz bemenni?

Mit jelent az hogy eléggé sűrűn?

Mert amikor én fel voltam fázva, 5 percenként kellett menni, fájt a hasam, és a derekem.Igaz nekem 4 keresztes volt a vizelet...(ez a legerősebb gyulladás)

Igyál sokat, lehetőleg teát, és holnap mindenképp menj orvoshoz.Derekadat tarcsad melegben, és húzz zoknit is.

2010. aug. 29. 10:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Legutóbb az Augmentint valami megfázásos,bacis betegségemre írták fel,amikor szedtem,nekem nem volt semmi bajom tőle...

Elmegyek wc-re pisilni,kipisilom magam,egy darabig minden jó,aztán úgy 10 15 perc múlva mehetek megint wc-re,mert már megint érzem,hogy a húgyhólyagom feszül...

Eddig nem csípett,nem fájt,csak furcsa..:S

2010. aug. 29. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen húgyúi problémákra célzott hatású gyógyszer kell, például Cifran. Viszont zsurlófű tea kiváló rá, enyhítésre. Biztosan nyitva van ma olyan üzlet ahol lehet kapni. Két deci forró vízbe belekell áztatni ezt a tealevelet, vagy ha filterest kapsz, akkor egy filtert beletenni. Pár percig áztatni, és aztán langyosan kortyolgatva meginni. Nagyon hatásos tűzoltásra. Napi 2 filter, és jobban leszel.
2010. aug. 29. 10:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Cifrant egyszer már írtak fel és attól nagyon rosszul lettem...Soha többet nem szedem azt a gyógyszert...
2010. aug. 29. 10:41
 7/11 A kérdező kommentje:

Ha kamilla teát iszok,az is jó?

Meg van itthon ilyen kamilla forrázatom...azzal tudnék mit kezdeni???Kamillás vízbe való ülés?

2010. aug. 29. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Igyál nagyon sokat, beleülhetsz kamillába, de orvoshoz feltétlenül menj el!
2010. aug. 29. 11:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz, nekem volt, hogy aztán emiatt gyulladt be a vesém, hogy nem mentem el, mert majd elmúlik kamillateától, meg társaitól. Aztán persze emiatt 3 hét kemény antibiotikumos kezeléstől múlt el, magas lázam volt, járni nem tudtam annyira nem volt erőm és persze a vesegyulladás ezen kívül elég nagy fájdalommal is jár... remélem meggyőztelek, a saját érdekedben...
2010. aug. 29. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyszerű, ha beszeded fölöslegesen az antibiotikumot, majd legközelebb nem használ, amikor kellene.
2010. aug. 29. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!