Felfázásra Augmentin? (aki szedte rá és tudja mennyit kell belőle)
Halihó!
Már lassan majd 1 hete sűrűn járok wc-re,gondolom felfázás lehet.
Mivel ma vasárnap van,így nem tudok orvoshoz menni.Sajnos amúgy is messze van nekem az orvos,az ideiglenes lakcímem meg még nincs meg...
Van itthon egy egész Augmentinem,azt el kezdhetem szedni rá?
Nagyon szépen kérem,hogy csak normális válaszokat adjatok.
Köszönöm előre is.
Az Augmentin eléggé erős, én nem szedném orvosi előírás nélkül.
Ügyeletre nem tudsz bemenni?
Mit jelent az hogy eléggé sűrűn?
Mert amikor én fel voltam fázva, 5 percenként kellett menni, fájt a hasam, és a derekem.Igaz nekem 4 keresztes volt a vizelet...(ez a legerősebb gyulladás)
Igyál sokat, lehetőleg teát, és holnap mindenképp menj orvoshoz.Derekadat tarcsad melegben, és húzz zoknit is.
Legutóbb az Augmentint valami megfázásos,bacis betegségemre írták fel,amikor szedtem,nekem nem volt semmi bajom tőle...
Elmegyek wc-re pisilni,kipisilom magam,egy darabig minden jó,aztán úgy 10 15 perc múlva mehetek megint wc-re,mert már megint érzem,hogy a húgyhólyagom feszül...
Eddig nem csípett,nem fájt,csak furcsa..:S
Ha kamilla teát iszok,az is jó?
Meg van itthon ilyen kamilla forrázatom...azzal tudnék mit kezdeni???Kamillás vízbe való ülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!