Nem múló aftára ismertek valami hatásos kezelést?
Két hete jött ki az első afta először a nyelvemen, majd kb. 10 nappal ezelőtt a torkomon. Először torokfájásra és kezdődő náthára gyanakodtam, de a háziorvosom azt mondta, hogy sok apró, gombostűfejnyi méretű aftahólyagocska van a számban. Phlogosollal öblögetem a számat naponta többször, de nem használ.
Most már az egész szájpadlásom és a nyelvem afta, nem érzem az ízeket és fáj a nyelés.
Elkezdtem turbózni az immunrendszeremet is, sok friss zöldséget és gyümölcsöt eszem (már amit meg tudok enni), szedem a Supradynt...
Van valami megoldás? Ez a nagy fájdalom már kibírhatatlan.
Az aftát vírus okozza, a Phlogosol meg inkább baktériumokra való. Nekem hálistennek nem volt még így tele a szám aftával, de vírusokra és immunerősítésre a ganoderma lucidum, azaz pecsétviszgomba hatását vetném be, illetve teszem ezt folyamatosan, hisz ganodermás kávét iszom rendszeresen.
Nézd meg ezt az oldalt, a sok hasznos infón kívül az elérhetőségeimet is megtalálod.
[link] Ha emailben jelentkezel, beszélhetünk még, én biológus vagyok, tudom miről beszélek, ha a gyógyhatásokról van szó :)
A Lizin-C készítményt próbáltad? Ha nem ismered, feltétlen próbáld ki! Nagyon jó hatású immunrendszer erősítő, kifejezetten aftára!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!