Száraz köhögésre ismertek valami hatásos gyógymódot?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál, a Libexin nevű készítményt ajánlotta. Semmit nem csinált, hiába szedtem az előírtak szerint.2011. jan. 22. 04:09
1/7 anonim válasza:
Karamelles hagymatea, zsálya tea, vagy a feketeretkes méz. Egy kávéscsésze mézbe darabolj annyi feketeretket, amennyit felvesz, hagyd benne állni 1 napig. Vedd ki a retket, edd meg, a retkes mézből, pedig kanalanként fogyassz napközben. Minden nap frisset kell készíteni.
2/7 anonim válasza:
Hárfatea nekünk segít. És van kakukkfüves, gyógyszertárban keverik ki, köptető. Felíratva olcsóbb.
4/7 tilka válasza:
én két hónapig hittem azt hogy száraz köhögésem van, de kiderült, hogy nem ezért nem segített a köhögéscsillapító! Igaz én dohányoztam és az nem engedte felszakadni, szörnyű volt. Szóval csak annyit szeretnék írni, hogy próbálj rájönni, hogy tényleg száraz köhögésed van-e! (az csak néhány esetben van - pl. náthát követően, de hamar átmegy hurutosba, tüdőgyulladásnál stb) Dohányosoknál, és felső légúti fertőzés után hurutos a köhögés.
5/7 anonim válasza:
11:33-as. Azt hogy érted, hogy a dohányzás nem engedte felszakadni? De attól hallottad vagy érezted hogy van lerakódás? Vagy csak köhögtél? Mi is hasonló problémával küzdünk, de nem tudo hogy köhögés csillapító kellen vagy köptető.
6/7 tilka válasza:
Én sem értettem, nekem egy patikus mondta - és igaza lett. A dohányzástól úgy besűrűsödött a nyák, hogy letapadt. Pici jött reggelenként aztán napközben a száraz köhögési roham. Hát én abbahagytam a dohányzást és fluimucilt kezdtem el inni, pár nap múlva felszakadt. jobb is lett később, csak sajnos aztán sorba kaptam el a felső légúti fertőzéseket így még mindig köhögök - de lehet a bagó utóhatása, szövődménye. Remélem nem.
Meg valaki azt írta, hogy a dokija szerint a száraz köhögések 90%-a hurutos, csak nem tud felszakadni. Lehet benne valami, nálam bejött. Próbáld csak ki a köptetőt.
7/7 anonim válasza:
köszi, akkor maradok a köpteőnél. hátha beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!