Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Száraz köhögésre ismertek...

Száraz köhögésre ismertek valami hatásos gyógymódot?

Figyelt kérdés
Voltam dokinál, a Libexin nevű készítményt ajánlotta. Semmit nem csinált, hiába szedtem az előírtak szerint.
2011. jan. 22. 04:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Karamelles hagymatea, zsálya tea, vagy a feketeretkes méz. Egy kávéscsésze mézbe darabolj annyi feketeretket, amennyit felvesz, hagyd benne állni 1 napig. Vedd ki a retket, edd meg, a retkes mézből, pedig kanalanként fogyassz napközben. Minden nap frisset kell készíteni.
2011. jan. 22. 05:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Hárfatea nekünk segít. És van kakukkfüves, gyógyszertárban keverik ki, köptető. Felíratva olcsóbb.
2011. jan. 22. 06:31
 3/7 anonim ***** válasza:
**Nem hárfa, hanem hársfa. :D
2011. jan. 22. 06:31
 4/7 tilka ***** válasza:
én két hónapig hittem azt hogy száraz köhögésem van, de kiderült, hogy nem ezért nem segített a köhögéscsillapító! Igaz én dohányoztam és az nem engedte felszakadni, szörnyű volt. Szóval csak annyit szeretnék írni, hogy próbálj rájönni, hogy tényleg száraz köhögésed van-e! (az csak néhány esetben van - pl. náthát követően, de hamar átmegy hurutosba, tüdőgyulladásnál stb) Dohányosoknál, és felső légúti fertőzés után hurutos a köhögés.
2011. jan. 22. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
11:33-as. Azt hogy érted, hogy a dohányzás nem engedte felszakadni? De attól hallottad vagy érezted hogy van lerakódás? Vagy csak köhögtél? Mi is hasonló problémával küzdünk, de nem tudo hogy köhögés csillapító kellen vagy köptető.
2011. jan. 22. 14:07
 6/7 tilka ***** válasza:

Én sem értettem, nekem egy patikus mondta - és igaza lett. A dohányzástól úgy besűrűsödött a nyák, hogy letapadt. Pici jött reggelenként aztán napközben a száraz köhögési roham. Hát én abbahagytam a dohányzást és fluimucilt kezdtem el inni, pár nap múlva felszakadt. jobb is lett később, csak sajnos aztán sorba kaptam el a felső légúti fertőzéseket így még mindig köhögök - de lehet a bagó utóhatása, szövődménye. Remélem nem.

Meg valaki azt írta, hogy a dokija szerint a száraz köhögések 90%-a hurutos, csak nem tud felszakadni. Lehet benne valami, nálam bejött. Próbáld csak ki a köptetőt.

2011. jan. 22. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
köszi, akkor maradok a köpteőnél. hátha beválik.
2011. jan. 22. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!