Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak, ha megfáztam?

Mit csináljak, ha megfáztam?

Figyelt kérdés
Ha hétfőre nem múlik el akkor nyilván elmegyek az orvoshoz, de hétvégén mit csináljak? Van egy program, amire mindenképp elmegyek, de rossz idő lesz, szóval nem fogok meggyógyulni, pedig én szeretek suliba járni. Forró citromos tea meggyógyít hétfőre? Sajnos nekem legalább egy hétig tart mindig, nem akarok beteg lenni.
2012. szept. 21. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, a citromos tea jó, de arra ügyelj, hogy amikor beleteszed a citromot, akkor már ne legyen túl forró, mert akkor a c-vitamin nem érvényesül. Inhalálhatsz is, forró fürdő, jól takarózz be és pihenj sokat. Neocitrán is jó.
2012. szept. 21. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha fáj is a torkod, akkor túl forró teát ne igyál, inkább csak langyosat, ez egyébként jó, ha méz is van otthon, azt tegyél bele. Orvosságnak szedhetsz Aszpirint, és még C vitamint mellé, legalább 3x1 tablettát. Ezeket lehet recept nélkül is kapni a patikában.
2012. szept. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!