Nagyon megfáztam, sulit nem karom kihagyni, mit tegyek?
Nem bírok az órán figyelni, folyamatosan csöpög az orrom, 100-as zsepivel járok órákra, bnőim mondták h legalább ne tesizzek, de én nem akarok kihagyni semmit, mit tegyek?
Két hete folyik az orrom,de hiányozni nem fogok
Szerintem ha magadra nem is vagy tekintettel, az osztálytársaidra azért lehetnél...
Én a barátnőid helyében már megmondtam volna, h nem akarom elkapni tőled a betegséget.
Ha otthon maradnál néhány napot, valószínűleg hamar (1-2 nap alatt) rendbejönnél, ehelyett egész nap az iskolában szenvedsz, és ezzel mégjobban elnyújtod a betegséget. Merthogy figyelni nem tudsz, így igazából semmi értelme iskolába menned. Az, h fizikailag jelen vagy, semmivel sem mozdít előrébb.
Maradj otthon, feküdj le és várd meg amíg elmúlik.
Korábban is ezt kellett volna, akkor nem lennél beteg már két hete.
Jobbulást.
Előző, szerintem egy náthával nem kellene otthon maradni, feküdni meg pláne nem.
Szerencsére sokan nem tesszük, nagyon sok ember esne ki a munkából, hiányozna az iskolából, ha náthával is otthon maradnánk...
Amúgy az egyéb alapbetegség, rendellenesség miatti évente 5-6 elhúzódó náthára mit mondasz? Aminél meg se lehet állapítani, hogy meddig fertőzés? És amit esetleg olyan alaprendellenesség okoz, ami, hiába kellemetlen, talán nem kell rögtön megműttetni, nem kell rögtön kemény gyógyszereket szedni???
Orrpolip, reflux, allergia, asztma, túlérzékeny orrnyálkahártya, orrsövény-ferdülés, más anatómiai rendellenességek, amelyek egy része súlyos, más része nem...
Kérdező: öblíts sós vízzel, de ne csak keveset használj, hanem sokat, hogy fájjon (komolyan!!! mint az uszodában ha az orrodba megy a víz...), az kipucol és fertőtlenít is.
Az infralámpa, inhalálás is segít a kipucolódásban.
És egy-két héten felül ne használj orrspray-t, mert gondot okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!