Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek? . (Kérdésed túl...

Mit tegyek? . (Kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés

Kiskoromban évekig asztmás voltam, de utána elmúlt, és nem használtam a gyógyszereket, és az orvoshoz sem mentem vissza az időpontokra sem. Évekig tünetmentes voltam, de pár hete, hónapja újra előjöttek a tünetek. Főleg tesi órán, amikor megterhelő feladatok csinálok. Befulladok, és rosszul leszek, levegőt alig kapok, annyira rosszul leszek hogy az ájulás közelébe kerülök. Így tesiből nem lehetek felmentve, vagy esetleg "könnyíttetni". A tesi tanárom nagyon mocskos, szemét mindenkivel, és őt nem érdekli ha fulladok, ha rosszul vagyok, akkor is meg kell csinálnom pl a több km futást.

Elmentem a háziorvosomhoz hogy tanácsoljon valamit, vagy mi van... Mondtam neki h valszeg kiújúlt az asztmám, meghallgatta a tüdőm és azt mondta hogy ez bizony asztma. Erre felírt egy ventolint, nem küldött sehová, semmi szakorvoshoz kivizsgálásra vagy valami. :S

Kikészítenek főleg a tesi órák. Igaz hogy két hetente csak 2 van, de akkor is, befulladok és annyi. :(.

Mit tegyek?

2012. szept. 20. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Valamely szülőddel menjetek el az orvoshoz, és kérjetek beutalót tüdőgyógyász szakorvoshoz. Alaposan kivizsgálnak asztma irányában. Ha asztmás vagy, felmentést kell kapnod tornaóra alól.
2012. szept. 20. 20:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Komolyan felmenthetnek tesióra alól ha kiderül hogy újra asztmás vagyok? /Csak azért kérdezem, mert olyan rég volt már hogy nem emlékszem hogy felmentettek-e./ Régen súlyos asztmás voltam.

Holnap elmegyek a háziorvosomhoz.

2012. szept. 20. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!