Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fáradtság ellen mit ajánlotok?

Fáradtság ellen mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Napi 10-11 órában dolgozom a munkahelyemen kemény fizikai munkát + agyban is nagyon ott kell lenni oda kell figyelni a gépekre stb. szóval szellemileg is kimerítő persze az otthoni teendőket is ell kell végeznem illetve még levelőzőn járok egyetemre oda is tanulni kell! Iszonyatosan sok és halálosan fáradt vagyok nem is csodálkozom rajta de még egy kis ideig muszály erősnek lennem mind a munkahelyen mind otthon mind a tanulmányaiban!

Persze lehet hogy az a kis idő még vagy 30 év lesz..ebben a kib.szott országban.....

Ötleteket kérnék tőletek a fáradság előzésére vagy legalább a mérséklésére!

rengeteget eszem változatos ételeket sok vitamin dús gyömölcsöt napi 2 kávé sok tejjel.. de ezek mér kb semmit sem érnek.

Előre is köszönöm a segítségeteket..

2012. szept. 17. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát azt szerintem te is tudod, hogy erre nagy megoldások nincsenek. Tanulj meg meditálni (pl vipassana), az eléggé fel tud tölteni, hogy kicsit jobban bírd.
2012. szept. 17. 20:45
 2/5 poiu ***** válasza:
Igen, a meditáció a legjobb. Mondjuk nekem ehhez nincs türelmem, inkább zenét hallgatok :-)
2012. szept. 17. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok az elszántságodhoz! Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi munka mellett még iskolába is jársz!! Sajnos sokan természetesnek veszik ma már ezeket a dolgokat és semmi hálát és köszönetet nem adnak a másiknak. Lelkileg ez is kimerítő.

Biztos te is érezted már magad úgy, hogy egy elismerés után szárnyakat kapsz,bár egész nap megállás nélkül dolgozol, de újra meg újra eszedbe jut az a kis dicséret amit aznap kaptál valakitől. Talán hasonló érzés a szerelemhez. :o) ezekből az ember feltöltődik. Ezért is próbáld magad körülvenni olyan emberekkel akik elismernek és értékelnek téged. Nagyon fontos, hogy te is dicsérj , jutalmazz mert ez is nagy nagy boldogságot okoz. Sőt, nagyobbat, mint amikor minket elismernek. Észrevenni a másikban a jót , önmagunk jutalmazása is egyben.Egyre inkább elfeledkezel az apró bosszantó dolgokról és egyre inkább kiegyensúlyozottabbá válsz. Nem is akarok hosszan írni, de talán a legfontosabb, hogy helyre tedd a lelki életedet, akkor minden más is a helyére kerül. Miért is dolgozom napi 10 órát? Mit szeretnék a életemtől? Miért járok egyetemre?Miben segíthetnék másoknak?És Ők miben tudnának nekem segíteni?

Remélem átgondolod ezeket a dolgokat, és fel tudsz egy kicsit lélegezni. Kívánok sok erőt minden munkádhoz!

2012. szept. 19. 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat....hasznosak..de várom a további ötleteket, tippeket,tanácsokat
2012. szept. 19. 19:52
 5/5 anonim válasza:
A barátnőm a kínai üzletekben kapható zöld-teára esküszik, én aszalt gyümölcsöt szoktam rágni tízórai, és uzsonna gyanánt, de ha a meló megengedi, a zsebembe is szokott lenni egy zacskóval. A kávé nem segít.
2015. jún. 21. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!