Mitől lehet hőemelkedésem másfél hónapja?
A testhőmérséklet egyénenként változó lehet. Normálisan mennyi a hőd? Szoktad mérni? Ha ez most nálad "kóros", akkor érdemes kivizsgáltatni mi okozhatja (góckutatás). A hőemelkedés, láz mindig valaminek a tünete, önmagában nem betegség.
A NeoCitrán influenzaszerű tünetekre való, ne szedd csak a torkod pirosságára.
Ha minden eredményed megfelelő volt, miért kaptál antibiotikumot? Lehet, hogy ezzel csak elmaszkoltak valami egyéb fertőzést a szervezetedben.
Lehet, hogy megint indul egy vírusos fertőzésed.
nem lehet hogy elkaptál valami fránya vírust és lázad van ?
én a helyedben elmennék mégegyszer orvosnál
Ha az ízületeid is fájnak, tartósan hőemelkedésed van, tényleg kivizsgálás! Akár autoimmun betegség kezdete is lehet!
Ha esetleg van otthon Naprosyn, azt vegyél be (ízűletre).
Nekem is hasonló problémám volt és van is!
Sajnos az állandó hőemelkedés lehet az idegességtől, stressztől is! Amikor az ember sokat foglalkozik magával és méri a lázát, az eredménytől már tudat alatt is tart egy kicsit, ezért a testhő megemelkedik és hőemelkedést produkál! Én voltam vizsgálatokon, laborban, röntgenen, belgyógyászaton és minden leletem negatív lett! Hála Istennek! A vér eredményeim, mintha az adott értékhatárok közé lettek volna állítva, tehát tökéletes lett.
Próbálj stresszmentes életmódot élni, igaz nem könnyű ebben a világban, mert minden el keseríti az embert(pénztelenség, sajnos nálam vannak hónapok, amikor szinte csak kudarcok tömkelegét kapom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!