Létezik, hogy másfél hete nem tudok kimászni a torok és mandulagyulladásból?
Kaptam kétféle antibiotikumot (augmentin,zinnat). Elmentem másik orvoshoz,ő felírta a 3. antibiotikumot: lefloxin. Voltam fül-orr gégészeten,holnap megyek vérvételre. Szilárd ételt nem is nagyon tudok enni. Ez megy már lassan másfél-két hete. A nyelvemen vannak piros hólyagok,és fehér lepedék. A hőemelkedésem szinte állandó.
Mit tehetnék még? Teljesen el vagyok keseredve.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Te szegénykém! Hólyagok és lepedék? A fehér lepedék lehet szájpenész, az előfordulhat, ha sok antibiotikumot eszel, mert olyankor a gomba elszaporodik. A piros hólyagok, nem tudom, mutattad a dokinak? Nem vagy allergiás? Az is csinál erős torokfájást ilyenkor.
Én két dolgot tennék: hogy vérvételt csináltatnék, meg allergiavizsgálatot. A vérvételből kiderülhet, ha komoly baj van, az allergia meg csinálhat olyat, hogy lerakódik a cucc az orrmelléküregekbe és azért fáj mindig a torkod. Kifújni nem tudod, mert be van dugulva az orrod. De ez hamar kiderülhet, mert ha iszol kálciumot, akkor enyhülnek a tünetek, akkor az allergia. Meg bevallom, elmennék másik orvoshoz is. Mert az lehetetlen, hogy harmadik antibiotikumnál nem mond semmit, csak ad még egyet... Mondott legalább valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!