Mi van a torkommal? Fáj és néhány apró, fehér hólyag van rajta.
Néhány napja fáj, ma belenéztem a számba és akkor láttam, hogy van rajta néhány fehér hólyag. Nagyon megijedtem. Ugye nem komoly? Menjek holnap orvoshoz ezzel vagy elég rá a Mebucain?
25/F
Menj orvoshoz. A gyulladt tüszőket látnia kell. Lehet kezdődő mandulagyulladás is. [link]
És minden betegség komoly. Komolyan kell venni, mert ha elhanyagoljuk, nagyobb baj lehet belőle. Én is kb 25 voltam, amikor elkapott egy tüszős mandulagyula, aztán 30 injekciót kellett fölszedjek 10 nap alatt hármasával.
Nem volt kellemes, viszont elkerülhetetlen volt. A manduláim azóta is köszönik, jól vannak.
Azért szerencsére nem ilyenek a manduláim, mint a belinkelt képen, a hólyagok egy picit lejebb helyezkednek el.
De holnap reggel megyek a háziorvoshoz, biztos ami biztos.
Szívesen.
Egyébként az elhanyagolt mandulagyulladást ki lehet ám hordani lábon is, csak szívbelhártya gyulladás szövődményként felléphet, ami később komoly problémákat okoz.
Ezért komoly minden betegség. Főleg a gyulladásosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!