Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől van hőemelkedésem már 1...

Mitől van hőemelkedésem már 1 hete?

Figyelt kérdés
1 hete vasárnap kezdődött elkezdtem szédülni és hőemelkedésem volt! Azóta néha így rám jön de kb 1 perc alatt fel megy! Ma reggel 37,5 volt. Vettem be gyógyszert lement aztán négy óra múlva megint fel! És Ha 37 fölé megy egyből szédülök! Mitől van ez? Vírus? Hasam is megy néha, de az nem mindig!
2012. szept. 3. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, vannak olyan emberek a világon, akik szerették régen a biológiát, nem úgy mint most én, s ezek az emberek saját akaratuktól vezérelve vagy egy isteni sugallat hatására, orvosnak tanultak, s ezt a képességüket gyakran alkalmazzák a mindennapokban, ezek az emberek szívesen látnak a fészkükben (rendelő) más embereket (betegeket), s egy kisebb szertartás(kivizsgálás) után, megmondják mi lehet a probléma.
2012. szept. 3. 16:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál sőt laborban is, semmi bajom azt mondták!
2012. szept. 3. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Hazudnak.
2012. szept. 3. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

A 37,5 még tartozhat a normál tartományba, fiamnak is évekig volt ennyi, össze-vissza vizsgálták, de nem volt semmi baja.

Itt egy érdekes cikk ezzel kapcsolatban:

[link]

2012. szept. 3. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!