1 hete hőemelkedésem van. Vagy ez nem számít annak, ez normális?
ha steresszre is kijön, akkor lehet várok hétfőig a háziorvoshoz menéssel, mert most volt érettségim, bár én nem éreztem, hogy nagyon izugaltam volna, de lehet, hogy így jelentkezett. ma már vége lett szerencsére az érettséginek:) úgyhogy ha ez volt a baj, akkor ennek megkéne javulni hétfőre.remélem ez volt a probléma.
egébként a nyakamon van egy csomó legalább 1-2 éve, mintha mostanába nőtt volna, és néha ha megeröltetem a nyakam fáj is. azt olvastam, hogy a rosszindulatú daganat egyik jelei lehet a tartós hőemelkedés.
Illetve múlt héten elkezdett fájni a lágyékomnál 2 oldalt(talán petefészek?) egyszer az egyik oldalon szúrt, utána meg a másikon, majd a hólyagom kezdett el fájni, sőt tegnap is fájt. szóval ha a stressz lehet a baj, akkor hétfőre elmúlik, ha nem akkor lehet, hogy a hólyagom(bár nem értem mitől lenne, mert direkt iszok sokat, és nem hinném, hogy felfásztam, meg amúgysem vagyok felfázós típus.) Köszi a választ!
Napszúrás is lehet vagy hasonlók.
De szerintem elfog múlni ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!