Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Biztos, hogy TBC-s vagyok?

Biztos, hogy TBC-s vagyok?

Figyelt kérdés
alkalmasságira kellett volna a tüdőröntgen aztán mire mentem az eredményért nem kaptam meg mert találtak valamit! bementem újra rtg. meg légzésfunkció aztán a doktornő azt mondta hogy a bal és a jobb tüdőcsúcsomban is van beszűrődés és nagy valószínüséggel tbc kis valószínüséggel egy fennmaradt tüdőgyuszi! ha az lenne meg tudta volna mondani elsőre. kaptam antibiotikumot 5napra meg 3naig reggel köpnöm kell váladékot ami nincsen mert nem köhögök fel semmit! ha kiderül hogy télleg az vagyok negyon féltem kisfiamat 4éves a betegségtől illetve nem tudom hogy muszály lesz.e kórházbe menni mert nem tudom kire rábízni a gyereket mert egyedül vagyok vele

2012. szept. 11. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem gyógyszertárban lehet venni filteresen is kakukkfűteát, de a DM-ben is esélyes. A filteresből 1 filter egy csészébe, azt leforrázod, ha nem filteres, akkor két teáskanálnyi megy 2-3 deci vízbe, azt lefeded, és 10 perc után leszűröd, úgy fogyasztod. Aztán kiderül hogy van e leragadt váladékod, vagy sem. Ha van, ez felhozza. Érdemes olyankor amikor nem vagy jóllakva, mert a sok köhögés nem épp kellemes tele hassal.
2012. szept. 11. 13:04
 12/15 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen a segítséged! kicsit megnyugodtam remélem az is maradok... mindenjót
2012. szept. 11. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Neked is minden jót. Drukkolok hogy csak a tüdőgyulladás visszamaradott árnyéka legyen:) De minden esetben jobbulást.
2012. szept. 11. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Tea helyett vehetsz Elix Thymi nevű szirupot, azt nem kell főzögetni.

Én pár nap múlva megyek CT-re, mert nálam is foltokat találtak a mellkasi röntgenen. Azzal nyugtattak, hogy régebbi tüdőgyulladás maradványa, vagy most is folyó, kevés tünettel járó gyulladás lehet.

Addig iszogatom az Elíx thymit, már feljött elég sok váladék.

2012. szept. 11. 13:56
 15/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi lett veled azóta?
2014. ápr. 16. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!