Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudom felvinni a lázam?

Hogyan tudom felvinni a lázam?

Figyelt kérdés
nem szeretnék suliba menni xD amúgy meg a láz nálam sose veszélyes,seperc alatt az IGAZI 40 fokos lázat is le tudom vinni.Nem kérek oan válaszokat h "a betegség nem játék vigyázz az egészségedre!" vagy "nem is tudom h gondolod ezt! az egészség az első'" és egyéb felnőtt közhelyeket.Egyszóval arra vok kíváncsi h hogyan tudom felvinni a lázam és kész.

#egészség #láz #láz-felvivés
2012. szept. 11. 11:17
1 2
 1/17 anonim válasza:
Méréskor dugd be egy pillanatra egy forró teába, vagy vízbe a lázmérőt. És próbálj nagyon izzadni, úgy nem feltűnő, hogy testileg meg hűvös vagy. Egyébként később megbánod, hogy így bliccelsz. Tudom, miről beszélek!
2012. szept. 11. 11:25
 2/17 anonim ***** válasza:

A láz nehezebb. Inkább vegyél a gyógyszertárba Ricinus olajat (kb 300 ft), attól hasmenésed lesz. :D annak is van nyoma xD

De emellett nem támogatom az ötletet, inkább lógj. Nekem is megvoltak a magam módszerei, mivel utáltak a suliban, de nem jó hazudni otthon. Tiszteletlenség. Ha lógsz, arra úgysem kérdeznek rá.

2012. szept. 11. 11:26
 3/17 anonim ***** válasza:

egyél krétát, az 9 évesen bevált egyik osztálytársamnak.

tippelhetek?

te vagy 10 évnél fiatalabb vagy, vagy pedig kicsit visszamaradott. ez nem gond, az első elmúlik, a másikat meg egy idő után már észre sem veszed. :D

2012. szept. 11. 11:28
 4/17 anonim ***** válasza:

Úgy irkál mindenki, mintha sose lógott volna a suliból...

Hónaljadat kend be izomlazítóval, attól simán 40 fok körüli lázat fog mutatni a mérő.

2012. szept. 11. 11:36
 5/17 anonim válasza:
#5: Szerinted miért írtam oda a végére, hogy "Tudom miről beszélek"? Mert próbáltam, nem is egyszer, aztán szóbeli érettségin majdnem elhasaltam a korábbi bliccelések miatt, csak a szerencsén múlott, hogy a végén mégis jót húztam.
2012. szept. 11. 11:41
 6/17 anonim ***** válasza:

...én sose lógtam suliból! :D

Váó de ciki vagyok!

2012. szept. 11. 11:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Érettségire úgyis abban az 5 hétben tanulsz, ami előtte van, ugyanúgy, mint egyetemen vizsgaidőszakban, ott se tanulsz év közben, csak annyit, ami kell a zh-hoz.
2012. szept. 11. 11:52
 8/17 anonim válasza:
#7: Én abban az 5 napban (!) tanultam, ami előtte volt. És sajnos az előző 4 évből sem maradt meg bennem semmi.
2012. szept. 11. 11:55
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát az már a te bajod:d
2012. szept. 11. 11:57
 10/17 anonim ***** válasza:
Én egy nappal előtte ültem le és olvastam át a négy éves tananyagot, még a tételeim se voltak kidolgozva, mégis 3-as 4-es jegyekkel csináltam végig az érettségit. Mondjuk rám sok ragadt órán, amikor épp bent voltam. Szerettem suliba járni, csak hülye volt az osztály, ezért én is bevetettem mindent, hogy otthon maradhassak. De mondom, a lógás jobb, akkor senkinek nem hazudsz a képébe. :D Max a háziorvosnak, de az járulékos. Nem értem miért írtad ezt 4. hozzászóló, pont, hogy 3-ból 2 tapasztalatról beszélt. :) Amúgy 2-es voltam. :D
2012. szept. 11. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!