Mit tegyek, ha már 9. napja nem múlik a lázam és a csontfájdalmam?
Múlt héten pénteken előjött rajtam valami influenzaszerű. Magas lázam, végtagfájdalmaim voltak, egy nagyon kicsi torokfájással körítve. Taknyom nincs.
Kaptam gyulladáscsökkentőt és lázcsillapítót, az Augmentinből már mindet beszedtem. Hiába kellene már gyógyulnom, ez nem történik meg. Ma hajnalban is 38,4-es lázra ébredtem, nagyon fázom, a lábam leszakad.
A nyakamban van egy vonalban a fülem tövétől kezdve majdnem a gerincemig három nyirokcsomó, amelyek hatalmasra duzzadtak, alig bírok rajtuk feküdni, nagyon fáj. Ha kicsit előre hajtom a fejemet, olyan, mintha ki akarna szakadni a két szemem és a homlokom. És megy a hasam is (nem intenzíven, de naponta 5-6x székelek).
Az orvos most pénteken azt mondta, hogy hétfőn már mehetek suliba, de alig bírom tartani a fejemet (szeretek iskolába járni amúgy, nem lógni akarok), és nincsen pofám holnap (negyedjére) visszamenni hozzá.
Mit javasoltok, mit csináljak?
Ha előrehajlásnál fáj a fejed, akkor arcürg/homloküreg gyulladásod van. Orrodat ki tudod fújni, nincs eldugulva?
Vissza kell menned, ez nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!