Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől puffadhat fel az alhas...

Mitől puffadhat fel az alhas ennyire?

Figyelt kérdés
Pár hete voltak kisebb hasi fájdalmaim, székrekedésem. Volt labor vizsgálatom, hasi ultrahang, meg gyomortükrözés. Kaptam rá Laevolac meg Dicetel gyógyszereket. A fájdalom enyhült, a székrekedés is megoldódott, viszont iszonyatosan felpuffad időnként az alhasam, ijesztően nagy mivel alapból vékonyabb a testalkatom. Ez mitől lehet?

2012. aug. 28. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem mensz előtt puffad fel, meg ha nagyon bekajálok..jah és ha sokáig nem megyek wc-re . Ittál sört, esetleg szénsavas üditőket? az is puffasztja az embert kegyetlenül....
2012. aug. 28. 18:03
 2/5 poiu ***** válasza:
A Laevolac a bűnös. Pár nap alatt elmúlik.
2012. aug. 28. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Az epe-elfolyási akadály és a sok gyomorsav (reflux) szokott még puffadásos panaszokat okozni (pl. ha az epehólyag "megtört" - vagyis van rajta egy "görbület") - de ezek csupán "tippek" :-)
2012. aug. 28. 19:30
 4/5 poiu ***** válasza:
Nyugi, olvasd el a Laevolac mellékhatásait.
2012. aug. 29. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Orvos meg gyógyszer helyett inkább természetgyógyászt látogass meg, vagy próbálj ki egy egyszerűbb tisztítókúrát. Nekem nagyon jól beváltak.
2012. aug. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!