Miért fáj a heregolyó és az alhas, mikor a párommal vagyok?
Figyelt kérdés
Eddig 2X elmentünk sétálni,meg csókolóztunk persze,de fájt a heregolyóm és az alhas kb. 1,5 óra után.De utána 1 óra múlva,mikor elment haza,már nem fájt,de azért nem hagy nyugodni,hogy miért volt/van ez.
15/F
2012. aug. 23. 13:56
1/4 Electronicperson válasza:
rossz hatással vagy rá
2/4 anonim válasza:
Az kegyetlen rossz.Nekem is voltak hasonló fájdalmaim akkor,amikor még pettingeltünk a volt csajommal.Mihelyt elköszöntünk már mentem is kiverni,hogy elmúljon a fájdalom.
3/4 anonim válasza:
Az attól van, hogy nagyon fel vagy izgulva és begyulladnak a golyóid. A legjobb amit tehetsz, hogy ha az érzés enyhén megjelent már, élvezz el. Hidd el a fájdalom elmúlik hamar.
Hasonló cipőben járok!
4/4 anonim válasza:
nincs itt semmiféle gyulladás...A jelenség neve,vőlegényfájdalom.Utána lehet olvasni a neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!