Légyszíves olvasd el! Most mi a bajom?
Figyelt kérdés
Jobb oldalról nagyon fáj az alhasamtól kb köldokömig valö rész ez mi?.kb. 3 órája keződött és egyre jobban fáj. mi lefet ez? Remélem nincs semmi bajom.vagy ez mi? Előre is köszi.2012. aug. 25. 17:33
1/29 anonim válasza:
Lehet, hogy vakbélgyulladás, bár az általában középen szokott elkezdeni fájni.
Én a helyedben elmennék az ügyeletre.
2/29 anonim válasza:
A jobb oldali, alhasi fájdalom lehet vakbélgyulladás, de más is, jobb ha orvoshoz mész.
4/29 anonim válasza:
Minél előbb orvos! Nem biztos, hogy vakbél, de arra jellemző az egyre erősödő fájdalom. És az bizony perforálódhat is, szóval irány az ügyelet, ott kiderítik, mi a gond.
5/29 A kérdező kommentje:
ÚR ISTEN! Ilyen komoly?.az lemaradt, hogy csak 12/l vagyok. Ma megömelzem magam lehet, hogy sérv? Szóval ebből jó nem sülhet k i Istenem... most itt sírok mert mid a 2~t operálni kell. nagyon megijesztettetek. :(
2012. aug. 25. 17:48
6/29 A kérdező kommentje:
Még ma menjunk orvoshoz???
2012. aug. 25. 17:51
7/29 anonim válasza:
Igen, hiszen azt mondod, hogy egyre jobban fáj.
8/29 anonim válasza:
Szia! :) A 3. válaszoló vagyok. Mindenképpen szólj Anyukádnak, mert ha tényleg vakbeleddel van gond, akkor az életveszélyes!!! Mindenképpen menjetek ügyeletre!!! Remélem soha semmi komoly bajod nem lesz!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
9/29 A kérdező kommentje:
Énár szóltam az anyumnak és azt mpndta, hpgy ha.holnapra sem múlik el akkor megyűnk... ÉLETVESZÉLYES??? most itt zokogok... ez komoly????
2012. aug. 25. 17:56
10/29 anonim válasza:
Jézusom, ennyire ne kezdj már el pánikolni... Nem életveszélyes...
Én a helyedben még ma elmennék orvoshoz. Ha vakbélgyulladás, akkor sem életveszélyes, viszont ha holnapig húzod vele az időt, lehet komolyabb baj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!