Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Légyszíves olvasd el! Most mi...

Légyszíves olvasd el! Most mi a bajom?

Figyelt kérdés
Jobb oldalról nagyon fáj az alhasamtól kb köldokömig valö rész ez mi?.kb. 3 órája keződött és egyre jobban fáj. mi lefet ez? Remélem nincs semmi bajom.vagy ez mi? Előre is köszi.

#has #fájdalom #fájás #alhas #alhastól köldökig
2012. aug. 25. 17:33
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mert a szomszédunkat csak egy hónappal az után műtötték meg és neki már el volt fakadva.
2012. aug. 25. 18:16
 22/29 A kérdező kommentje:
De ha megyünk akkor vigyünk cuccokat is mert nem lehet hogy haza sem engednek?
2012. aug. 25. 18:18
 23/29 anonim ***** válasza:
1 hónappal vakbél után maximum felboncolták a szomszédotokat.
2012. aug. 25. 18:19
 24/29 anonim ***** válasza:

Egyébként először menjetek el az ügyeletre, mert még mindig lehet, hogy semmiség. Ha ott azt mondják, hogy bent kell maradnod, ráér akkor cuccokat vinni.

Nem megijeszteni akarunk, de ez lehet nagyon veszélyes is és lehet semmiség is, tehát _mindenképp_ orvos kell.

2012. aug. 25. 18:19
 25/29 alizka0827 válasza:
100%

Szia!Szerintem is menjetek el,mert nálam is ugyan ez volt néhány éve.Elmentünk:Vakbélgyanú.Benntartottak 1 hétig,vizsgálgattak,infúzió,vizeletminta..ilyenek.És kiderült h mégsem vakbélgyulladás.Hazaengedtek,és kész.

De ez csak az én sztorim,lehet komolyabb is.Pl van már menzeszed?Ha nincs,akk lehet h az fog elkezdődni.:)

2012. aug. 25. 19:01
 26/29 A kérdező kommentje:
Igen van már lassan kettő éve.És már nem fáj semmim akkor is menjek? Ha igen akkor mikor?
2012. aug. 25. 20:44
 27/29 anonim ***** válasza:
45%
Igen, lehet más bajod is, lehet enyhébb, mint a vakbél, lehet vakbél, és lehet "rosszabb". Mint pl az én esetem. Tavaly nyáron házidoki rögtön kórházba küldött, jobb alhasi fájdalommal, a nyomásra rohadtul fájt. Benntartottak, ultrahang, vérvétel, aztán kiderült, hogy nem vakbélgyuszi, hanem Crohn-betegség. Ami rosszabb bizonyos szempontból, mint a vakbél, mert egy egész életre szól. A vakbelet vagy jegelik, vagy antibiotikumot kapsz és pár hét múlva kiveszik, vagy rögtön megműtenek. A lábadozás 6 hét, és utána vége. Szóval egy alhasi fájdalom bármi lehet, de legyanúsabb a vakbél, és talán az a legveszélyesebb is. Többen belehaltak abba, hogy perforálódott. Rögtön orvos, ő tudja megmondani, de vakbélgyanúval nem viccelnek és benntartanak, de még az is jobb.
2012. aug. 25. 20:53
 28/29 anonim ***** válasza:
72%
Lehet egy sima bélgörcs is, valamilyen ételtől, vagy széklet hiányában, szélgörcs is fájhat azon a helyen.
2012. aug. 26. 06:55
 29/29 A kérdező kommentje:
Na már egyáltalán nem fáj semmim már este sem fájt akkor is menjünk ma mert a következő héten megyünl 13~ éves kibizsgálásta akkor megmondjam? Vagy mi legyen?
2012. aug. 26. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!