Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Péntek délután óta, kb. életveszélyes fájdalmak gyötörnek a jobboldali bordaívem alatt. (epe,máj,bél?!)

Szombaton az ágyból szinte kikelni sem bírtam, iszonyú nehéz volt még a lélegzetvétel is ettől a szúrósszerű fájdalomtól...

Édesapám bevitt az ügyeletre, hátha legalább tudnak valami "okosat" mondani...A doktor Úr neurológus, pszichiáter módon az egész panaszomhoz annyit tudott hozzáfűzni: magának gerincferdülése van, és biztos csak becsípődött az izom... ( Hát persze, az izomcsípődés nyilván lázzal is együtt jár nem? Mert nekem az is van ám, amit említettem is ő figyelmen kívül hagyván.)

Na mindegy, többet nem tudott tenni értem, mint Nospa és Cataflammal ellátni, majd hétfőre elküldeni a háziorvosomhoz.. Reggel 3/4 7kor keltünk, hogy Peti eltudjon vinni a rendelését 8kor kezdő nagyoroszi orvosomhoz, aki úgy döntött szabadságot vesz ki 2 hétre, és magát egy olyan orvossal helyettesítteti , aki még a saját dejtári rendelőjében sem jelenik meg az adott rendelési időben, Nagyorosziba pedig csak du. 2től "van". Na mindegy.. próba szerencse, elmentem Dejtárra...hátha rendel a drága doktorbácsi... 9kor kezdődő rendelésének fél 10kor még nyoma sem volt, a drága asszisztense meg elküldött a búsba, hogy mivel az adataim az oroszi gépben vannak, emiatt engem csak ott lesz hajlandó a doktorúr kezelésbe venni, ezért legyek szíves Balassagyarmatról délután 2kor visszafáradni a "vagy megjelenik vagy sem" doktor úr rendelésére...

Semmi baj, mit számít ha eggyel kevesebb szájat kell etetni itt...

2012. aug. 27. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem mész akkor egy másik orvoshoz? Addig kell menni,amíg valaki nem vizsgál meg,nem szabad ezt hagyni...sajnos ilyen a magyar egészségügy...
2012. aug. 27. 10:28
 2/2 anonim ***** válasza:
ha megint fájni kezdene, menjetek a legközelebbi kórház sbo-jára.
2012. aug. 27. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!