Nagyon koszos pénztől mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
A boltban egy nagyon koszos kétszázast kaptam vissza, az egész tiszta feketés volt, meg vöröses foltok is voltak rajta, bele se merek gondolni, mitől volt olyan. Mellette volt még egy hasonló állapotú húszas is. Amint tudtam, túladtam rajta, és sokszor kezet mostam, de így is félek. Azt olvastam, hogy van, aki rühes lett például így, az lehet? Durvább betegségek közül megkapható így valami?2012. aug. 23. 20:15
1/5 anonim válasza:
ha nem szopogattad meg, nem lesz semmi bajod.
2/5 anonim válasza:
Elég retek a pénz, csak gondolj bele hányan meg milyen kézzel fogdossák. Gombás kezűek, hajléktalanok, stb. Én bankban dolgozom, nagyobb mennyiség számolása után egész szürke lé folyik az ember kezéről.... nagyon uni. Mi fertőtlenítő szert is használunk kézmosáshoz.
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egyébként is koszos, de ez tényleg nagyon undorítóan nézett ki. Mitől lehet egy fém kétszázas tiszta fekete szinte? Meg ahogy írtam, ilyen vöröses foltok is voltak rajta.
2012. aug. 23. 20:29
4/5 anonim válasza:
Korodált te buta. Gondoltad, hogy lépfenét vagy ebolát látsz? És szerinted a bolt kilincsén vagy a kosáron mennyi baktérium van?
5/5 A kérdező kommentje:
De mitől lesz egy nem is olyan régóta forgalomban lévő érme egésze korrodált, míg a fémpénzek nagy része nem? De inkább koszosnak tűnt, mint korrodáltnak.
2012. aug. 23. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!