Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen az ha valaki férges?

Milyen az ha valaki férges?

Figyelt kérdés
Nem rossz érzés hogy valami mozog nyílásodnál? Én nem tudnék belenyugodni. Rémes lehet.Minden embernek van legalább egyszer?

2012. aug. 23. 05:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Főleg gyerekkorban gyakori a férgesség /cérnagiliszta/. Mostanában azonban egyre több felnőtt is paszkodik erről. Gyerekkoromban nekem is volt egyszer. Viszket a végbél, mert ezek a kis harcosok ott tülekednek. Kiírtásukra számos módszer ismert, pld. a fokhagymás beöntés is.
2012. aug. 23. 06:43
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Éppen a fokhagymás beöntés hiányzik hogy megőrüljön a deleikvens.Kíváló gyógyszerek vannak már régóta.
2012. aug. 23. 07:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sokféle féreg létezik, és nem is biztos, hogy okoz típusos tünetet például a mozgolódást a végbélnyílásnál. Azt olvastam, hogy egyes férgek átfúrják a bélfalat, és a vérárammal eljuthatnak bárhová a szervezetben, akár agyba vagy más létfontos szervbe. Vagy simán hashártyagyulladást okoznak azzal, hogy átfúrják a belet. És egyáltalán nem törvényszerű, hogy minden embernek legyen legalább egyszer
2012. aug. 23. 08:16
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
A fokhagymás beöntés nem csíp, nem fáj, de a gilisztákat kihajtja. Több évszázados, jól bevált megoldás. Felesleges azonnal a gyógyszerhez folyamodni.
2012. aug. 23. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Mennyetekmárr:DDD

Kiskoromba volt kétszeris mert a kutya-macska után nem mostam kezet, gyógyszert szedtem nem kellet beöntés:D

Az elég morbid...telibe fo..d dokit: D

Amugy olyan hogy viszketa fenéknyílásod és a kakába fehér mozgó lények vannak.14/L

2012. aug. 25. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!