Milyen az ha valaki férges?
Figyelt kérdés
Nem rossz érzés hogy valami mozog nyílásodnál? Én nem tudnék belenyugodni. Rémes lehet.Minden embernek van legalább egyszer?2012. aug. 23. 05:15
1/5 anonim válasza:
Főleg gyerekkorban gyakori a férgesség /cérnagiliszta/. Mostanában azonban egyre több felnőtt is paszkodik erről. Gyerekkoromban nekem is volt egyszer. Viszket a végbél, mert ezek a kis harcosok ott tülekednek. Kiírtásukra számos módszer ismert, pld. a fokhagymás beöntés is.
2/5 anonim válasza:
Éppen a fokhagymás beöntés hiányzik hogy megőrüljön a deleikvens.Kíváló gyógyszerek vannak már régóta.
3/5 anonim válasza:
Nagyon sokféle féreg létezik, és nem is biztos, hogy okoz típusos tünetet például a mozgolódást a végbélnyílásnál. Azt olvastam, hogy egyes férgek átfúrják a bélfalat, és a vérárammal eljuthatnak bárhová a szervezetben, akár agyba vagy más létfontos szervbe. Vagy simán hashártyagyulladást okoznak azzal, hogy átfúrják a belet. És egyáltalán nem törvényszerű, hogy minden embernek legyen legalább egyszer
4/5 anonim válasza:
A fokhagymás beöntés nem csíp, nem fáj, de a gilisztákat kihajtja. Több évszázados, jól bevált megoldás. Felesleges azonnal a gyógyszerhez folyamodni.
5/5 anonim válasza:
Mennyetekmárr:DDD
Kiskoromba volt kétszeris mert a kutya-macska után nem mostam kezet, gyógyszert szedtem nem kellet beöntés:D
Az elég morbid...telibe fo..d dokit: D
Amugy olyan hogy viszketa fenéknyílásod és a kakába fehér mozgó lények vannak.14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!