Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Férges vagyok? Mit tegyek?

Férges vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy a székletemben nagyon kicsi fehér valamik mozognak? (ez melyik féreg lehet? nagyon félek, hogy valami komolyabb bajom lehet tőlük..) már 2 gyógyszert is vettem be..ezt írta fel az orvos...az első gyógyszer után kb 1-2hónapig nem volt semmi ma viszont megint láttam és bevettem a második bogyeszt...és utána rá fél órára ment a hasam és hányingerem is van(az első bogyó után nem volt)...akkor most nem fog hatni a gyógyszer? Mit csináljak, nagyon félek?! (Nem kell, hogy fúj undi...igyis parálok rendesen)
2011. júl. 18. 23:54
1 2
 1/12 Katiecatie válasza:
irány az orvos! és ne parázz:) vagy google-zz rá:D
2011. júl. 19. 00:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, honnan szeded őket össze? Vmi nincs rendben ezek szerint az immunrendszereddel, mert nem szabadna kikelnie benned...szerintem ezt is vizsgáltasd meg majd. Lehet h a gyógyszer egyik összetevőjére vagy érzékeny. Biztos féreg? Hosszú?
2011. júl. 19. 00:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem hosszú..nagyon pici vékony és rövid...
2011. júl. 19. 01:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Mmint ez úgy értettem h hosszúkás-e de ezek szerint igen. Menj el orvoshoz tényleg mert nem normális h másodszor vagy férges. Egyszer még ok. Nem tudod honnan kapod őket?
2011. júl. 19. 01:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom...gondolkoztam és két esélyes dolog van..most kaptam egy új kutyát...az elején voltak vele ilyen problémák de már nem...a másik, hogy nagyon rágom a körmöm..már észre se veszem, hogy mikor rágom és mikor nem...:S
2011. júl. 19. 10:21
 6/12 anonim ***** válasza:
De igen, normális, hogy megint van benned. A gyógyszer nem mindet ölt meg, ezért kell a második kúra. Szedd be, úgy ahogy az orvos rendelte, nagyon gyakran moss kezet, fertőtlenítsd a lepedőd, szerintem cérnagiliszta, és a családod is szedje be a gyógyszert, mert fertőző!!!
2011. júl. 19. 13:42
 7/12 anonim ***** válasza:

De arról volt szó h rosszul van tőle, akkor ne szedje be, hanem menjen vissza az orvoshoz másik gyógyszerért!

A kutyától lehetséges, főleg ha a körmöd is rágod. Irtsátok ki belőled, aztán hajrá! Unokahúgom is volt férges, semmi baja nem lett nem kell aggódni. Nekünk is volt egy nagyon férges kutyánk, viszont mi nem kaptuk el, pedig aztán én nem vok egy nagy kézmosós. Erre írtam h nem normális, h kikelnek benne, mert nem szabadna. Az állatorvosom szerint legalábbis.

2011. júl. 19. 14:06
 8/12 anonim ***** válasza:

A állatorvos meg aztán tényleg tudja! Nem kötözködni akarok, de én ember-orvostól tanultam az iskolában, nem véletlen a kúra ismétlése.

Abban igazad van, hogy ha rosszul van tőle akkor orvos, és családnak is mindenképp.

2011. júl. 19. 14:09
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. holnap megyek az orvoshoz, a család is beakarja szedni a gyógyszert, nagyon paráztam már ezek szerint akkor semmi komolyabb bajom nem származhat belőle ha beszedem a gyógyszereket?!
2011. júl. 19. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi.
2011. júl. 19. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!