Férges vagyok? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy a székletemben nagyon kicsi fehér valamik mozognak? (ez melyik féreg lehet? nagyon félek, hogy valami komolyabb bajom lehet tőlük..) már 2 gyógyszert is vettem be..ezt írta fel az orvos...az első gyógyszer után kb 1-2hónapig nem volt semmi ma viszont megint láttam és bevettem a második bogyeszt...és utána rá fél órára ment a hasam és hányingerem is van(az első bogyó után nem volt)...akkor most nem fog hatni a gyógyszer? Mit csináljak, nagyon félek?! (Nem kell, hogy fúj undi...igyis parálok rendesen)2011. júl. 18. 23:54
11/12 anonim válasza:
Juuuj ilyenem nekem is volt! Még kiskoromban, öcsém vhonnan összeszedte és vhogy átadta nekem, dunsztom sincs hogy.
Én kaptam valami gyógyszert, szedtem egy hétig vagy kettő már nem emlékszem, nagyon kicsi voltam még, aztán elmúlt.
A nevére se emlékszem mi volt, de ilyen nagyon pici fehér vékony gilisztaszerű akármik. Nyugi nem lesz semmi bajod, én is túléltem, öcsém is. Kutyától pedig simán elkaphatod, kell neki is férgesség elleni oltás minden évben, különben ilyenek előfordulnak... Apa mondta.
20L
12/12 anonim válasza:
igen, előfordulhat, hogy másodszor is előfordul..ez olyan, mint a fejtetű. bekened a fejed egy szerrel, és előfordul, hogy utána megint előjönnek, mert pl. egy-két petét nem pusztított el, kikeltek, elszaporodtak stb. a bélféregre is ugyanúgy jellemző lehet ez. de azért ha akarsz elmehetsz orvoshoz, ha attól megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!