Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan mondjam el anyának,...

Hogyan mondjam el anyának, hogy férges vagyok?

Figyelt kérdés

Elég ciki nekem..:/ De férges vagyok, a székletemben is találtam, meg érzem is hogy ott "mocorognak". Kb 0.5-1.5 cm hosszúak...Hogyam mondjam el anyának?

"Anya, azt hiszem férges vagyok"?

És ha elmegyek az orvoshoz, csak felír egy gyógyszert és ennyi?

:(( Segítsetek légyszi!

12/L

2012. márc. 2. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Anya gyere nézd meg, valami furcsát láttam a székletemben. Szerinted mitől lehet ez? Kérlek kísérj el az orvoshoz, hogy gyógyszert kapjak erre.-Valahogy így-
2012. márc. 2. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen,felír egy gyógyszert és azt szépen beveszed,de nem egyet,ez egy kúra,kb 4-5 szem gyógyszerről van szó,ami elég drága is, úgyhogy jobb lesz,ha anyukádat is bevonod. Aztán meg miért ne mondhatnád meg neki? Azoknak szokott ilyen problémája lenni,ahol van kutya-macska és azt símogatják,nem mosnak kezet mindig stb.Szóval elég gyakori probléma,kellemetlen,de nagyon egyszerűen megoldható.
2012. márc. 2. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:

"Anya, orvoshoz kéne mennünk. Aggódom, mert találtam valamit a kakimban, azt hiszem férgek."

De valószínű az első mondat után már visz is.

2012. márc. 2. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:

pár nap alatt hat a gyógyszer. Ez egy nagyon egyszerű, de kellemetlen betegség. Nem ciki, meg kell oldani mielőbb.

Anyukádnak is volt kiskorában. Kezdhete így: Anya, te voltál gilisztás kiskorodban? (régebben így mondták, és minden második gyerek átesett rajta)

2012. márc. 2. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt :D én megijedtem,és sírtam ,úgy mutattam meg.Elvisznek dokihoz,elmondod a bajt,kapsz gyógyszert,szeded ameddig kell és volt nincs..:) én háziállatoktól lettem férges,mert nem mostam kezet a simogatásuk után.
2012. márc. 2. 20:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Kire számíthatsz, ha nem anyukádra? Ez nem szégyenletes dolog, bárkivel előfordulhat. A kezelése nem fájdalmas, gyógyszerrel megoldható. (És az orvosnál sem kell emiatt szégyellni magad!)
2012. márc. 2. 20:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom, muszáj neki elmondanom, egydül meg úgyse mennék le. Csak ő ha azt mondom, hogy valami bajom, van azt mondja, hogy jó, majd elmúlik. Csak a levégső setben visz orvoshoz..:/
2012. márc. 2. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát a férgekre nem azt mondja. Az más. De lehet, hoyg csak vesz a patikában féreghajtót.
2012. márc. 2. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Így mondd el, ahogy itt leírtad.
2012. márc. 2. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Mond azt, hogy "idegenek" megszalltak a vastagbelet, amit nem birsz elviselni!

FEltetlen orvos!

2012. márc. 2. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!