Mivel lehetne megelőzni vagy csökkenteni a szájban kialakuló aphtákat?
Figyelt kérdés
Kisfiam örökölte a hajlamot tőlem illetve a családomtól. Nekem ritkán van, de neki elég gyakran. régebben voltak vírusölő kezelések. Mivel erősíthetném az immunrendszerét,hogy ez ne legyen gond?2009. júl. 20. 14:02
1/3 anonim válasza:
Én a múltkor láttam a tv-ben, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni, mert nem ismerik a pontos kiváltó okot. Az alapvető szájhigiénián kívűl sok mindent nem tehetsz
2/3 anonim válasza:
szia!
én is örököltem a hajlamot ezekre..(apa herpeszes mindig, nekem meg 3hetente kijönnek az afták...) Most is van, egyszerre négy, eddig nem voltam orvosnál, de volt 2 fajta ecsetelőm. a 4 afta viszont annyira kikészített, hogy elmentem dokihoz. Adott rá gyógyszert és egy másik ecsetelőt. Na és a lényeg, hogy a fogkefét cseréld ki vagy forrázd le! mert visszafertőződhet a fiad! Nekem ajánlottak még minden fogmosás után szájvizet. Ja és a rendszeres fogmosás is alapkövetelmény. a fogkőtől és rossz fogtól is kijöhetnek az afták. Na én ennyit tudok, remélem segítettem. Ja és sok gyümi meg vitamin, hogy erősödjön:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
A fogkeféit rendszeresen fertőtlenítem, illetve cserélem. Szájvizet nem tud még használni 5 éves.
2009. júl. 29. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!