Magas AST szint!?

Figyelt kérdés

Elmentem vérvételre már jó másfél éve mert nagyon sokszor folyt az orrom , a véreredményem kimutatta , hogy a vasam kicsi vagyis 5 ami a normál 15 évesek esetében 20, az AST szintem pedig 1054 ami pedig a normál szint lenne az 0és 200 között van, erre azt mondták az orvosok hogy ez egy

Streptococcus baktérium ami megfészkelt bennem és azt mondták, hogy ki kell vetetnem a garatmandulámat ez meg is történt, de ez egyáltalán nem csökkent le csak hol fentebb hol lentebb ment egy picit, szedtem anti biotikumot ez sem segített az orr folyásom továbbra is fenn áll. Kaptunk egy olyan javaslatot , hogy fél évig ne igyak , egyek semmi tej terméket illetve cukrosat. Valaki tud javaslatot mondani , vagy bármi ami informatív jelleggel tudnék felhasználni? Mert az orvosok azt mondták rámehet a szívemre, és az izületemire.

2012. júl. 30. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:
ezt találtam : [link]
2012. júl. 30. 22:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 30. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!