Mennyi a normális IgE szint? Mert allergiás tünetekkel küzdök és végre csináltak egy immunológiai vizsgálatot, vérből csinálnak tesztet. De még az allergiapanelem nincs kész. De az IgE, IgA, IgD stb kész van és az IgE az nagyon magas.
És a fül-orr-gégészeten Idült rhinitist állapítottak meg.
De a fülll orr gégész azt mondta hogy lehet ételallergia is. mi valóban lehet de:
1. mondtam a konzultáción az orvosnak, hogy csak nyáron vagyok ilyen náthás (folyik az orrom mint az állat, tele van a kezem viszkető és apró kiütésekkel (mostmár a mellkasom is :(+ kezd az arcomon is(.
2. Mind 3 szakorvos idült rhinitist állapított meg, ami ugye allergia
mégis azt mondja hogy lehet ételallergia. Pedig szerintem meg pollen, mert akkor vagyok ilyen sz*rul, amikor virágzik a sok fa és gyom
Valki hozzátudna ehhez szólni, mert már nem tom mit higyjek...
Mert azért kicsit durva ez az IgE szint szerintem. A többi értékem: (ezek nem olyan vészesek csak az IgE)
IgA: 1,4
IgM: 1,50
IgE: 73,1 :O
IgG: 14,7
Vizsgálat: Ig E (felnőtt)
Normál érték: 0 - 240 ľg
vagy
Vizsgálat: Ig E (felnőtt)
Normál érték: 0 - 100 kE/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!