Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Parlagfű allergia! Felkészülte...

Parlagfű allergia! Felkészültetek? :- (

Figyelt kérdés
Nekem még nincs tünetem,jövő héttől mondják a szezon kezdetét, de már előre félek.
2012. júl. 23. 20:06
1 2 3
 21/26 Antimod ***** válasza:
Engem nem foglalkoztat a dolog, minden évben jön és aztán elmúlik. Csak legyen nálam elég zsepi! :)
2012. aug. 9. 08:46
 22/26 anonim ***** válasza:

Elég sokat folyik az orrom,ritkán tüsszentgetek is,de csak kb. egy hete.

Ittam parlagfűteát de nem sok hatása volt,nem soká fogok enni növényt is csak úgy,aztán majd beszámolok,hogy az bevált-e.

2012. aug. 9. 19:55
 23/26 anonim ***** válasza:
hogy vagytok?
2012. aug. 15. 15:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Én egész jól, Zilolát szedek szombat óta, és eddig úgy néz ki, hogy használ. Ti?
2012. aug. 15. 16:02
 25/26 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs tünet most sem. 7végén megyünk a balatonra, ott kíváncsi vagyok mi lesz.
2012. aug. 15. 17:06
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem minimális, szinte semmi...2 naponta fél szem Xyzal, ma d.e. Calcimusk és jól vagyok. 1-2 hét múlva fog tetőzni?
2012. aug. 15. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!