Parlagfű allergia! Felkészültetek? :- (
Figyelt kérdés
Nekem még nincs tünetem,jövő héttől mondják a szezon kezdetét, de már előre félek.2012. júl. 23. 20:06
11/26 anonim válasza:
Én nem vagy allergiás rá. És nagyon jó gyógynövény, kiszárítva levesbe szórva nagyon egészséges.
12/26 anonim válasza:
Amúgy ugye tudjátok hogy a parlagfű az igazából ambrózia ?
14/26 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs...és ezt most le is kopogtam! De remélem ha lesz is,akkor enyhe tünetekkel jelentkezik.
2012. júl. 30. 19:22
15/26 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem néhány napja folydogál az orrom mikor utcán vagyok, de idáig még csak ennyi. Bízom benne, hogy nem is lesz durvább.
16/26 anonim válasza:
Nekem biztos lesz sokkal durvább. Reggel már nekem is kapart a szájpadlásom és hapciztam. Még csak 1-je van...:((
17/26 A kérdező kommentje:
jajj ezek nem jó hírek...:/ szedtek vmi gyógyszert? most láttam egy videót miszerint augusztus utolsó hete és szeptember első hetében fog tetőzni előre láthatólag...
2012. aug. 1. 22:30
18/26 anonim válasza:
Mindig akkor tetőzik.
Én szedek Pecsétviaszgombát, aztán Calcium pezsgőtablettát és Xyzalt. Összesen csak lesz annyi hatása hogy ne nyúljak ki.
19/26 anonim válasza:
..és még 1000 mg-os természetes c vitamint (vagyis nem szintetikust)
20/26 A kérdező kommentje:
Ki hogy van?
2012. aug. 8. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!