Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » HOgyan csináljam, hogy belemeh...

HOgyan csináljam, hogy belemehessek?

Figyelt kérdés
na szoval az a baj,hogy pont ezen a héten jött meg,és a barátommal el szeretnénk menni Balcsira,de mivel beteg vagyok nem tudom mit csináljak. ha tampont teszek be akkor belemehetek a vizbe,vagy akkor sem?
2009. júl. 13. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem vagy beteg hanem menstruálsz. Az nem betegség.

Másodszor használj tampont, akkor nyugodtan fürödhetsz. arra figyelj, hogyha a vízben voltál akkor cseréd ki.

2009. júl. 13. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
A menstruáció nem betegség. Csatlakozom az első válaszolóhoz.
2009. júl. 13. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:

bocsi az elirásért,de én igy is szoktam hivni :)

de azér köszi a válaszokat:.....de amugy ha belemegyek tamponnal az nem fog kicsuszni?

2009. júl. 13. 21:56
 4/8 anonim válasza:
Ha normálisan felteszed akkor nem csúszhat ki!!!
2009. júl. 14. 10:41
 5/8 A kérdező kommentje:
és meddig kell feltenni,ugy értem milyen mélyre? amig nem fog látszani?
2009. júl. 14. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Amilyen mélyre csak fel tudsz nyúlni az újjaddal addig told be, nem tud benn maradni attól ne félj, ott a végén a cérna, ki tudod húzni, meg ha megszívja magát vízzel annál könnyebb:)!
2009. júl. 15. 13:32
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2009. júl. 15. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tud kicsúszni, kihúzni is olyan rohadt nehéz, hogy majd bele fogsz halni. Szép is lenne, ha csak úgy ki tudna csúszni :D
2009. júl. 18. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!