Ez mandulagyulladás lesz?
Figyelt kérdés
Tegnap már fájt picit a torkom,de elmúlt,most egy fél órája meg valami hozzá ér a testemhez fáj,tehát olyan mint amikor lázas vagyok...37fokot mutatott a lázmérő,vettem aspirin +c-t,meg strepsils-t
15/f
2012. jún. 27. 20:37
1/1 anonim válasza:
ez még lehet torok, hörgő, és bármilyen légúti gyulladás is, nem feltétlenül mandula. tanács: a strepsils nem használ sz*rt se, a legtöbben azért veszik mert elfogadható, finom íze van, és mert a reklámokból azt ismerik a legjobban. a tantum verde spray-t tudom neked ajánlani, teljesen fertőtleníti a torkot, érzésteleníti is, 1-2 percen belül nem fogod érezni, hogy fáj a torkod. egyél sok c-vitamint és inhalálj kamilla teával. nem lesz kellemes, de hatásos. forralj fel vizet rkad bele a kamillát tedd le az edényt egy asztalra terits magadra törülközőt és lélegezd be a forró gőzt, jóóóó mélyen. ha feljebb menne a lázad, doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!