Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elmúlik magától avagy irány a...

Elmúlik magától avagy irány a doki? (FONTOS)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap voltam fül-orr-gégészeten,arcüreggyulladás és orrpolip miatt,majd közölte a doki,hogy ez a legkisebb problémám.

Idült garatmandula-gyulladásom van(az egyik mandulám kb. 5X-öse a másiknak).1 hónap múlva kell visszamennem,azt mondta,hogy az orrspraymet használjam tovább..

Hazaértem és most fáj a torkom(még nem vészesen) a mandulám tiszta vörös egy nagy fehér pötty van rajta.

Szerintetek hétfőn elmenjek a gyermekorvoshoz,hogy írjon rá antibiotikumot,avagy hagyjam,majd elmúlik magától?

Vagy elmúlik ez magától?

Kérlek segítsetek!!

Előre is köszönöm a válaszokat!

16/L

2012. jún. 7. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Holnap menjél el, sohasem lehet tudni.
2012. jún. 7. 23:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Hétfőn tudok csak elmenni,akkor elmenjek?
2012. jún. 7. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez még mononucleosis is lehet. Az elmúlt hónapokban regeteg ilyen megbetegedés volt. Ha a nyirokcsomóid be vannak dagadva, magas lázad lesz néhány napon belül, akkor biztos, hogy az. És akkor irány a fetőző. De mindenképpen menj el a háziorvoshoz, amint lehet! Előbb derüljön ki a betegséged, addig ne kérj antibiotikumot. Az esetleges félrekezelés miatt még baj is lehet.
2012. jún. 8. 00:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Még nem volt lázam és a nyirokcsomóim se duzzadtak.

Akkor elmenjek az orvoshoz a mandulám miatt? :$

Elmúlik magától a mandulagyulladás?

2012. jún. 8. 06:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem múlik el magától a mandulagyulladás. A lehető legelőbb menj el orvoshoz.
2012. jún. 8. 08:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Rendben van,elmegyek!

Tegnap este már úgy köhögtem,hogy 3-szor hánytam! :(

2012. jún. 8. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:

szia!

Az idült (!) garatmandula gyulladás nem múlik el, sajnos ,ki kell venni a mandulákat. Engem is akarnak műteni emiatt...Már minden antibiotikumot kipróbáltam, de sajnos nekem is idült lett, és nem gyógyul magától. Pedig nem szeretnék műtétet 30 évesen.

2012. jún. 8. 16:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Hidd el én sem szeretnék,ezért akarok elmenni hétfőn dokihoz,hogy adjon valami antibiotikumot,hátha... :)
2012. jún. 8. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!