Reggelre kullancsot találtam az ágyamban. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Biztosan bennem volt már több, mint 24 órája, tele volt vérrel. Kidobtuk. Várjak, vagy mielőbb menjek orvoshoz vérvételre? Jelenleg nem látszik még a "kokárdás" szívás helye.2012. jún. 23. 22:45
1/2 anonim válasza:
Én lehet, hogy elmaradott és felelőtlen vagyok, de eszembe nem jutott volna, hogy ezért orvoshoz fussak. Annyit tennék, hogy figyelném magam, nem-e jön elő a piros folt. Az, hogy tele szívta magát vagy sem, tök mindegy fertőzés szempontjából. Az a lényeg a kujjancs fertőzött volt-e. Ha már itt tartunk, érdemesebb lett volna a kujjancskát bevizsgáltatni, már ha létezik lehetőség ilyesmire.
2/2 anonim válasza:
Neked meg érdemesebb lenne megtanulni írni mert nem kujjancs hanem kullancs!
A másik meg hogy menj csak el orvoshoz mert bármilyen betegséget elkaphattál attól hogy nem pirosodott be a helye nem azt jelenti hogy nem lehetett fertőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!