Egy nagy kullancsot találtam a karomban, menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 20:25
1/10 anonim válasza:
Nem, csak szedd ki. Semmiképpen ne tegyél rá vajat vagy ilyesmit. Ha nincs kullancscsipeszed, akkor ügyesen a potroha alá nyúlva körömmel is kiszedheted. Ha véletlen beszakad a feje, akkor begyullad kicsit, és pár nap alatt kilökődik.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kiszedtem de honnan tudom hogy fertőzött volt-e?
2010. ápr. 7. 20:30
3/10 anonim válasza:
Lehet hogy elkéstem, tedd bele egy kis üvegcsébe és menjél be vele az ÁNTSZ-hez.
4/10 anonim válasza:
Szedd ki.
Off:Hol sikerült összeszedned?Utcán? Bocs, de érdekel:)
5/10 A kérdező kommentje:
Már lehúztuk a WC-n.Nagyon ideges vagyok.félek.
2010. ápr. 7. 20:34
6/10 A kérdező kommentje:
Már kiszedtük.Lehet,hogy párom hozta haza,vadász.Benne nincs kullancs.Családi házban lakunk,mindenütt fű,ki tudja hol szedtem össze....
2010. ápr. 7. 20:36
7/10 anonim válasza:
Az első vagyok. Ha félsz, akkor menjél orvoshoz, hogy megnyugtasson. A Lyme-kórra egyébként az orvos is csak később végzi el a tesztet, nem azonnal. Bocs, nem jutott rögtön eszembe mondani, hogy őrizd meg. :-(
Itt van egy spaeciális szakrendelés: [link]
Kattints a Laikusoknak menüpontra, és olvasd el az első PDF-et.
8/10 anonim válasza:
Nem vagytok beoltva mivel a párod vadász?Te nem jársz vele?Én nem tudnám kihagyni. Egyébként azt mondják ha 3 napig nem pirosodik a helye, nem volt fertőzőtt.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beoltva,én nem járok vele,itthon vagyok a babámmal.Lyme-kóros már voltam,attól nem félek,antibiotikummal kezelhető,inkább a rosszabb verziótól tartok...
2010. ápr. 7. 20:42
10/10 A kérdező kommentje:
Mikor lyme-kóros voltam,kaptam 2 oltást,de a harmadikat már nem adták be,addigra terhes voltam,most meg szoptatok.Úgyhogy a kettőt feleslegesen kaptam,így nem ér semmit.
2010. ápr. 7. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!