Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehet észrevenni a...

Hogyan lehet észrevenni a kullancsot a hajban? Érezném, ha lenne bennem? Tegnap voltunk kirándulni azért kérdezem.

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
megéreznéd ha a hajadba van!!
2011. márc. 16. 21:42
 2/5 anonim válasza:
Hát necces a dolog, én egyszer olvastam nyári kiriccanás után pár nappal az ágyban amikor egyszer csak megláttam magam mellett egy igazi degeszre tömött kullancsot. Kijött belőle egy jó adag vér amikor elnyomtam. Egyáltalán nem is vettem észre.
2011. márc. 16. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet érezni! Kérjél meg valakit, hogy nézzen át, nincs benne semmi ciki.
2011. márc. 16. 22:34
 4/5 anonim válasza:
szerintem megéreznéd de a biztonság kedvéért megnézetném másvalakivel is, mert ha véletlenül elkerülte a figyelmedet és csak akkor veszed észre, amikor megszívta magát, az nem jó
2011. márc. 16. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Megérzed azt nyugi! Meglehetősen viszket. Egyébként ez az egész kullancs téma annyira fel van fújva! Agyhártyagyulladásra ott az oltás, a Lyme-ra pedig ott az antibiotikum. Megjegyzem én tájfutóként eddig minimum 50 kullancsot szedtem ki magamból és soha semmi problémám nem volt. Szerencsére nem minden kullancs fertőzött.
2011. márc. 17. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!