Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mivel erősítsem a kamoterápián...

Mivel erősítsem a kamoterápián átesett édesanyám imunrendszerét?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 08:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnos az ember egyből bepánikól, ha megtudja rákja van. Én tapasztalatból beszélek és tudom, hogy nagyon fontos a vitamin pótlás. Életmód váltásra van szükség és ez értendő az egészséges táplálkozásra. A húst el kell felejteni azzal nem szabad terhelni a testet. A tejet el kell hagyni, mert rengeteg b12 vitamint tartalmaz ami a rákos sejteket táplálja. Kis mennyiségben lehet be vinni ezt a vitamint, mert mérsékelt fogyasztása még engedett. A b17 vitamin igen is jó, sőt a rák legnagyobb ellensége. Hogy igazán hatásos legyen, amint már mondtam teljes életmód váltásra van szükség. Stressz mentes környezetet kell teremteni. Tudom, hogy nem könnyű, de ha a lélek gyógyult akkor a test is az. A b17 akkor a leghatásosabb, ha kemót még nem vett fel az ember. Mindenki maga dönti el ,hogy mit tesz. Én nem hiszek az ortodox kemóban, mert egy nagy rakás ürülék ami rengeteg pénzt hoz az orvosoknak és a gyógyszer iparnak bármi áron. Dunántúlon van egy kórház ami már egy ideje használja a rákos betegeknél a b17.et. Anyukádnak segíts azzal, hogy a b17-esekkel felveszed a kapcsolatot. Ott írhatsz nekik és tanácsokat adnak. Az Ökonetes vitaminok valóban jók. A felszívódása is remek a gyógyszertári vackokkal szemben, amik kb 10-15%-ban szívódik fel a többi mind adalék anyag.Az orvosok az egyetemen a b17-et nem tanulják.Vajon ahol a zsidók élnek miért nem használnak kemót? Igen tudják, hogy semmit nem ér.Ha kérdésed van írj
2009. júl. 10. 06:37
 12/12 anonim ***** válasza:
búzafűlé és ezüstkolloid mindkettő immunerősítő
2009. júl. 23. 16:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!