Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mivel erősítsem a kamoterápián...

Mivel erősítsem a kamoterápián átesett édesanyám imunrendszerét?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Flavon termékekkel! Drága, de megéri rá költeni.

Béres cseppel.

2009. júl. 2. 11:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Flavont eszi, a Bérest meg mindenki fikázza????? Nem értem miért.
2009. júl. 2. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
ÉN DETOX NEVÜ MACSKAKAROM KAPSZULÁT SZEDTEM PLUSZ CETEBÉT DE VOLT AKI A CALLI TEÁRA ESKŰDŐT ÉS VOLT AKI ALOE SŰRÍTMÉNYT IVOTT .
2009. júl. 2. 22:57
 4/12 anonim ***** válasza:
A kemoterápia rettentően tönkre tudja tenni a szervezetet. Anyukád testében most rengeteg a méreganyag ezért feltétlen csinálnia kell egy tisztító kúrát, mert a kezeléstől a vérhálózata eléggé tönkre ment, így nem fog tudni felszívódni a vitamin.Az ökonetben tudnak segíteni. A másik: nézd ezt meg b17hu.info
2009. júl. 3. 00:45
 5/12 anonim válasza:
Multi-X,javítja a kondíciót étvágyat növel,keress rá a neten.
2009. júl. 3. 20:45
 6/12 anonim válasza:
Amikor Anyukámnak volt kemoterápiája, cápamájolajat szedett, mert az segít a májnak, és a kemoterápia pont a máját roncsolta. Nem csodaszer, de valamennyit javít rajta.
2009. júl. 6. 09:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Natural P nevű termék nagyon jó. Apósomnak csont TBC miatt 3 csigojája osszeroppant és azt mondták soha nem fog járni. 2 évig biztos szedte ezt a szert és most egy bottal bárhová elmegy. Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el.
2009. júl. 6. 19:21
 8/12 anonim válasza:

Szia!

Anyukám áprilisban kapta az utolsó kemóját, de mi már a kemó előtt is szedettük vele a Béres cseppet és a Vitanax PX4 S nevű gyógygomba készítményt. A patikusok szerint ez hatásosabb, mint az Avemar. Igaz, havi 10ezerbe kerül (1 doboz), de úgy gondolom a legtöbb ilyen jellegű termék sokkal drágább. Nem tudom, e kettő közül melyik használt, de a kemó utáni hónapban már nőtt anyu haja, és egyik kezelés után sem volt rosszul, pedig bika adagot kapott.

Remélem meggyógyul az anyukád, sok erőt neki, és az egész családnak!!!

2009. júl. 9. 10:13
 9/12 anonim válasza:

A B17-ről annyit, hogy nekem egy ismerősöm minden pénzét erre költötte, mégis meghalt...

Nem azt mondom, hogy szemfényvesztés, de nagyon egyénfüggő lehet, hogy használ-e. Biztos a rák fajtája is meghatározza a gyógyulás esélyét.

2009. júl. 9. 10:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a jókívánságot remélem a te anyud is meggyógyul!:)
2009. júl. 9. 12:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!