Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szemölcsproblémákra mit...

Szemölcsproblémákra mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Bőrkeményedés-szerű szemölcseim vannak a kézfejemen, ahogy az a képen is látható.

Kérdésem lenne, hogy ez ellen mit ajánlotok, ami tényleg működik?

Csak mert már voltam vele orvosnál, az adott ecsetelőt ( Verrumal ), hogy azzal kenegessem, de csak még több lett rajta, és a bőrömet is elszúrta.

Ajánlották házipraktikaként a pitypangnak a nedvét, a zsírt és az ecetet, hogy kenjem a szemölcsre. Ezeket egy pár napja csinálom, egyelőre semmi változás. Még azt tanácsolták, hogy ecettel kenjem be, majd azt is kipróbálom, de azért itt is megkérdezném, hogy valami normális gyógymódot tudtok erre?

Előre is köszönöm!

[link]

2012. jún. 1. 07:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Rosszul értetted, nem pitypang levét kell rátenni, hanem vérrehullató fecskefű levét. Egyébként ezek futó szemölcsök.Mielőtt bekened vele, mosd le szódabikarbonás vízzel őket.
2012. jún. 1. 07:50
 2/8 anonim ***** válasza:
2012. jún. 1. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, a vérehulló fecskefű a megoldás. Árulnak gyógynövény boltban kivonatot, de igazán az a jó, ha vhol kiásol egy növényt (árokparton, mezőn, elhanyagolt kertben), otthon cserépbe ülteted és a frissen letört levélből kifolyó nedvet kened a kezedre. Most könnyen megtalálod, mert sárgán virágzik.

Ilyen:

[link]

2012. jún. 1. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod összekeverni semmivel, mert ha eltöröd a lágy szárát, olyan sötét citromsárga lé folyik ki belőle.
2012. jún. 1. 10:09
 5/8 anonim válasza:
próbáld ki az egaver-t hátha az segít..
2012. jún. 4. 22:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Majd utánanézek, hébe-hóba látok ilyet ( vagy ehhez hasonló ) virágokat!

Igen, próbáltam az eagvert... nem jó, még több lett rajta, azzal is.

2012. jún. 6. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Szeretném megköszönni nektek a segítséget!

Utánanéztem, és vettem egy vérrehulló-fecskefű oldatot és azzal ecseteltem a kezem. 3 hét után elmúlt!

Én se hittem el, de a már 6 éves szemölcsök egyszerűen eltűntek a kezemről!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm!!!

2012. júl. 27. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez jó hír! Örülök neki!
2012. aug. 11. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!