El van dugulva az orrom, közben patakban folyik! A torkom nem fáj. Mit ajánlotok? Gyógyszer házi praktikák, minden jöhet!
Én ugyanezzel kínlódtam tegnap és tegnap előtt. És már egy pár éve, mindig úszás után. Eddig csak tengersós forralt vízzet használtam a régi patikai tengervizes pumpát töltöttem meg vele, de tegnap nagyon elegem lett, hogy tegnap előtt, iszonyúan bedugult az orrom
( borzasztóan klóros az uszoda vize és levegője) és folyott belőle a víz. Kikértem a patikus véleményét és ajánlott egy orrcseppet, nem okoz függőséget, de csak kúraszerűen lehet használni legfeljebb hat vagy hét napig reggel és este. Nálam be vált, tegnapról mára virradóan, hosszú idő után először nyugodtan aludtam, úgyhogy mind a két orrlukam szelelt:-) Ja és ez mellé tegnap óta csalánteát iszom, ami hisztamin blokkoló. Úgy tűnik, lekopogom, hogy már ma rendbe jöttem :-) és holnap már nem használom az orrspray-t.
A neve Allergodil. Ha neked is allergiás a tüneted és nem megfázás, akkor segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!