Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » El van dugulva az orrom,...

El van dugulva az orrom, közben patakban folyik! A torkom nem fáj. Mit ajánlotok? Gyógyszer házi praktikák, minden jöhet!

Figyelt kérdés

2012. ápr. 18. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ugyanezzel kínlódtam tegnap és tegnap előtt. És már egy pár éve, mindig úszás után. Eddig csak tengersós forralt vízzet használtam a régi patikai tengervizes pumpát töltöttem meg vele, de tegnap nagyon elegem lett, hogy tegnap előtt, iszonyúan bedugult az orrom

( borzasztóan klóros az uszoda vize és levegője) és folyott belőle a víz. Kikértem a patikus véleményét és ajánlott egy orrcseppet, nem okoz függőséget, de csak kúraszerűen lehet használni legfeljebb hat vagy hét napig reggel és este. Nálam be vált, tegnapról mára virradóan, hosszú idő után először nyugodtan aludtam, úgyhogy mind a két orrlukam szelelt:-) Ja és ez mellé tegnap óta csalánteát iszom, ami hisztamin blokkoló. Úgy tűnik, lekopogom, hogy már ma rendbe jöttem :-) és holnap már nem használom az orrspray-t.

A neve Allergodil. Ha neked is allergiás a tüneted és nem megfázás, akkor segíteni fog.

2012. ápr. 18. 23:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Amennyiben átlátszó, vagyis nem sárga az orrváladékod, úgy az vírusos megbetegedésre utal. Annyit tehetsz, hogy erősíted az immunrendszered, oszt szevasz, elmúlik. Zsályateával inhalálás, C-vitamin, bőséges folyadék. Én nem vagyok híve az orrcseppeknek, pár napot ki lehet bírni. Gyógyulást!
2012. ápr. 18. 23:18
 3/4 Csuka.bk válasza:
[link] Próbáld ki a St.Hubertust,de ha nem segít akkor a legjobb a JAGERMEISTER! Nekem bejött orrdugulás ellen.De később torokfájásra is nagyon jól használt! Naponta 2 kupica,reggel és este lefekvés előtt!
2012. ápr. 23. 00:31
 4/4 anonim válasza:
Kicsit bizarrul hangzik, de próbálj ki egy felnőtteknek is jó orrszivóporszivót! Én mikor nagyon náthás voltam, egy elviselhetetlen több napos szenvedés után végre, nagy nehezen rávettem magam és ’kölcsön’ vettem a lányom Orrszi Porsziját. nem mondom, hogy élveztem, de mindenképp 100szor jobb lett utána. szerintem próbáld ki te is :)
2012. máj. 7. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!