2,5 éves gyereknek valószínűleg vírusos gyomorfertőzése van, milyen gyógymódot ajánlotok, ami vény nélküli?
a természetes diétázáson kívül. Kis hőemelkedése van, székelés környékén, de a táplálék nem közvetlenül étkezés után ürül ki( lásd pl reggeli ébredés után), ergo nem olyan drasztikus a helyzet, de vmi jó kis gyomorfertőtlenítő rásegítene.
Köszönöm
Másik kérdés bélflórapótlás csak fertőtlenítés utána ajánlott?
talán mondjuk az orvos ajánljon már valamit ne itt kezeltesd már ki!
akiknek fogalmuk sincs a betegségekről
köszönöm, csak tudod az orvos 2 óra múlva lett elérhető...
addig gondoltam megnyugtatom a lelkivilágom, de nagyon hasznos volt válaszod..
fel is hívtam, jobban is van, kösz a törődést.
nem vagyok se sámán, se netgyógyszerés, tapasztalt anyukák tűzoltását vártam, nem a letolásod, de nyomok egy "tetsziket " neked...
Mellesleg a többi anyunak,ha megtaláljátok ezt!
a gyereknek penészgomba fertőzése volt, a doki normafloret javasolt rá, 4 adagban, 4 óránként egy fél flaska.(ergo napip2)
megspékelve azzal, hogy 3 órán át 15 percenként a víz is kiszaladt belőle, utána aludt 6 órát, banánt majszoltattam vele kisadagban, és vizet, mert a nagyadag átzúdult, majd később nutellát és almát: 24 óra múlva kutya baja.
Kitartás sorstársak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!