Pszhihológus kéne? .
Figyelt kérdés
Néha szoktam olyat csinálni hogy ha nagyon rossz betegségről hallok mint pls : rossz levegő vétel : Akkor be szoktam képzelni szerintem . De ez akkor mi és hogyan lehet kigyógyítani ? . :D :D .2012. máj. 6. 21:11
1/17 anonim válasza:
ugy érzed csak nagy levegővel kapsz levegőt, fulladsz?
2/17 A kérdező kommentje:
nagy levegővel kapok normális levegőt ha az van de tudok beszélni jól ezért a szüleim azt mondják hogy nem fulladok . De ez néha hetente 2 - 5 ször meg szokott történni olyan jó pár percre néha . :/ :/ :D :D :D :D :D :D .
2012. máj. 6. 21:22
3/17 anonim válasza:
Én is mindig ezt csinálom, akármilyen betegségről olvasok, azonnal rájövök hogy nekem már ezer éve megvannak a tünetei... Igazából ha téged ez nem zavar, nem kell pszichológus. Nekem általában segít, ha elpanaszkodom valakinek, anyám pl. szerintem már megszokta hogy hetente más halálos betegségem van..
4/17 anonim válasza:
akkor fulladsz:s pánikosan..amugy is kijön, ezek nélkül a filmek nélkül? (a szüleid gondolo asztmatikus fulladásra gondolnak)
5/17 A kérdező kommentje:
Gyenge idegrendszerű vagyok és néha szoktam horror játékokkal játszani de mostmá kicsit a beszéd is nehézkes . :/ . De azért még took beszélni . :/ : D :D :/:/:/:// .
2012. máj. 6. 21:29
6/17 anonim válasza:
Ej, te direkt idegesited fel magad?:D
7/17 anonim válasza:
Amugy lehet enyhe pánikrohamod, de ez nem jelenti, hogy beteg is vagy, sok embernek van ilyen
8/17 A kérdező kommentje:
De ezt pszihológus ki bírja gyógyítani ? .
2012. máj. 6. 21:38
10/17 A kérdező kommentje:
Akkor elmegyek majd egyszer hozzá .
2012. máj. 6. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!