Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek hétfőre ki kell...

Mit tegyek hétfőre ki kell gyógyítani magam mert érettségizem?

Figyelt kérdés
szerdán hajnalban arra ébredtem hogy iszonyatosan fázom reggelre be is lázasodtam pedig előtte semmi bajom nem volt.aztán csütörtökön már a jobb oldalon nagyon fájt a torkom és este 40 fokos lázam volt.Mára a lázam elmúlt bár este felé lázasodom be inkább.Mit kell ilyenkor tenni hogyan gyógyíthatnám ki magam gyorsan előre is köszi a válaszokat

2012. máj. 4. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
mindenképp pihenj és csillapítsd a lázad. ha köhögsz akkor igyál mézes teát, és szedj sok c-vitamint.
2012. máj. 4. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:

igyál kamilla teát + inhalálj kamillavirággal.

köhögésre jó a hársfavirág tea.

torokra jó még a lándzsás útifű, meg a zsályatea.

meg fokhagyma nagyon jó vírusölő!

jobbulást! :)

2012. máj. 4. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
ja meg állítólag, ha nyers krumpliszeleteket raksz a homlokodra, rákötsz valami vékony sálat, hogy le ne essen... az leviszi a lázat!
2012. máj. 4. 11:25
 4/5 A kérdező kommentje:
köhzögni nem köhögök szerencsére.csak lázas vagyok meg fáj a torkom ...köszönöm mindenféleképpen kipróbálom
2012. máj. 4. 11:34
 5/5 yuda ***** válasza:
Mindenkinek azt tanácsoltam eddig, hogy minél többet aludjon, annál hamarabb meggyógyul. Az alvásnál nincs jobb gyógyszer. Aludj napközben... reggeli után, ebéd előtt, ebéd után... és amikor már szinte az ágy fog kirúgni magából, akkor eljön a gyógyulás ideje. :)
2012. máj. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!