Nem lenne egyszerűbb ha kivennék a mandulámat?
Figyelt kérdés
februárban tüszős mandulagyulladásom volt ami miatt 2 hétig itthon voltam és aztán harmadik héten se volt még teljesen jó, de végülis meggyógyult. ezt követően márciusban is foltos volt még de magától helyrejött. múlthét előtt is nagyon bedagadt és megint antibiotikumot kellett szednem de elmúlt. aztán ma megint kezdem érezni hogy az egyik oldalon fáj és be van dagadva kissé. meddig megy még ez tovább így? mikor fogják kivenni? már tiszta heg és eléggé megkeseríti az életem :S2012. ápr. 23. 22:22
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes vele küszködnöd ha sokat szenvedsz vele emiatt.Nem tudom az életkorod de azt mondják minél késöbb veszik ki annál rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!