Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Járt már valaki így?

Járt már valaki így?

Figyelt kérdés
Szóval,tegnap 40 fokos lázam volt,de az orrom nem csorgott,torkom sem fájt és nem is köhögtem,csak felkeltem reggel és fájt a fejem és égett az egész testem.Aztán lefeküdtem 10-kor,és 12 órát aludtam,de ma már semmi bajom.Mi volt ez?Most lehet nem nagy dolog,de ezt annyira furcsának találom..és még annyi,hogy most undorodom a kajától.Remélem nem kérdeztem hülyeséget.
2012. ápr. 23. 09:20
 1/2 anonim válasza:
Nincs ebbe semmi furcsa a szervezetedre pont erre a 10-12 óra alvásra volt szüksége ahoz,hogy lemenjen a lázad és jobban legyél.A láz elösegiti a szervezet fertőzésekböl vagy más egyéb betegségkböl való felépülését.
2012. ápr. 24. 00:19
 2/2 anonim válasza:
Igen, ez valószínűleg azért lehetett, mert az utóbbi időben túlhajtottad magad. Többet kellene pihenned!
2012. máj. 8. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!