Antibiotikumot szedek (elég durva felfázásra). Hogy menthetném meg a drága bélbolyhaimat?
Hallottam hogy csak árt az antibiotikum hosszútávon. Nekem szerencsére nem kell sokáig szednem.DE nyáron feküdtem kórházban,és csak infúziót kaptam semmi gyógyszert(max no-spat.)Ami a legnagyobb problémám az az, hogy így is borzasztó az emésztésem...ha még rátesz az antibiotikum nekem ,,végem"..
Tippek hogy védjem a bélrendszeremet? Természetes teák stb?
Persze... tudom hogy ez nem olyan szörnyű/könnyű mert csak pár napig kell szednem...de a körülményeimhez képest védeni szeretném a szervezetemet.(ha már felfáztam....)
//A lelki problémáim csak rátesznek de az most nem lényeg :D//
Előre is nagyon szépen köszönöm a tanácsaitokat! (:
Nagyon szépen köszönöm mindenkitől!!
Megfogadom tanácsaitokat :)))
A Normaflorenál hatásosabb a Biosa Flora, több féle hasznos altatott bélbaktériumot tartalmaz, ráadásul gyógynövények kivonatát és antioxidánsokat is tartalmaz, teljesebb körű védelmet biztosít. Olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!