Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mandula problémák?

Mandula problémák?

Figyelt kérdés
Szóval eddig (kb 1 éve) minden hónapban probléma volt a mandulámmal...februártól havonta kétszer, néha mandulagyuszi, néha gennyes lepedékek és hasonlók. Tegnap majdnem injekciót is kaptam, mert 1 napig 39 feletti lázam volt. Érdemes kivenni ugye? nagyon fájdalmas? (jöv. hét keddre van időpontunk)
2012. ápr. 3. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
ki kell venni, nekem 4 éves koromban vették ki, úgyhogy már nem nagyon emlékszem, de azt hiszem, altatásban csinálták és nem éreztem semmit
2012. ápr. 3. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes lenne, mert csak egyre hegesebb lesz. Rengeteg egyéb bajt tud okozni a szervezetben így. Nekem 26 éves korom körül vették ki, hát nem mondom, hogy kellemes, de volt rosszabb e.ü. élményem is. Bemész, összeszorítod a fogad (képletesen persze, nem szó szerint :D), hadd legyen, aminek meg kell lennie, aztán már túl is vagy rajta. Utána ki kell húzni, amíg begyógyul, de ha muszáj, akkor nincs mese. :)
2012. ápr. 3. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:

"Utána ki kell húzni, amíg begyógyul"

Mármint az időt kell kihúzni. :D

2012. ápr. 3. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!