Nem érzek szagokat, ízezket. Betegség miatt lehet?
Figyelt kérdés
Egy hete vagyok beteg folyamatosan be van dugulva az orrom, nem kapok levegőt, ez a mostani influenza, és most tűnt fel amikor kezdek jobban lenni, hogy nem érzem az ízeket, szagokat. Piros marbolot szívok és nem is érzem az erejét, ez a betegségtől lehet? Mert erős ízeket mint a köptető érzem, meg a hársfás cukor belsejében az erős cuccot is, de ha iszok annak az ízét pl nem...?2012. márc. 28. 11:11
1/3 anonim válasza:
Igen, ez a betegség miatt van, vagyis attól, hogy be van dugulva az orrod. Nekem is ez szokott lenni, teljsen megőrülök tőle, hogy nemcsak a szagokat, hanem már az ízeket se érzem. Ittam pálinkát, hogy gyógyuljak, de csak azt éreztem, hogy marja a torkom, mint minden tisztességes pálinka. Néhány nap alatt elmúlik, mindenki másra esküszik, mitől. Nekem a kalapkúra a bevált (reggel egy kupica, este egy kupica házi pálinka, közötte meg két-három liter víz és tea), lakótársam sós vízzel öblögeti az orrát, meg azzal gargalizál.De a neocitran is csodákra képes.
Jobbulást!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen már szerencsére elmúlóban van..:)
2012. márc. 29. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!